Gaziantep'te "Niyet ettim örtünmeye" programına davet
Gaziantep Peygamber Sevdalıları tarafından, tesettüre adım atacak genç kızlara yönelik "Niyet Ettim Örtünmeye, Emrin Başım Üstüne" temalı program düzenlenecek.
Etkinlik, 26 Temmuz Pazar günü saat 17.00'de Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi (Çıksorut)'ta gerçekleştirilecek.
Peygamber Sevdalıları, tesettüre girmeyi isteyen genç kızlara yönelik anlamlı bir programa imza atıyor.
"Niyet ettim örtünmeye, emrin başım üstüne" temasıyla düzenlenecek etkinlikte, tesettürün önemi ve manevi anlamına ilişkin çeşitli programların gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Etkinliğe ilişkin yapılan davette "Tesettüre giren genç kızlarımız için düzenleyeceğimiz programa davetlisiniz." ifadelerine yer verilerek, başta genç kızlar ve aileleri olmak üzere tüm vatandaşlar programa katılmaya davet edildi.
Programın, tesettüre yeni adım atan genç kızlara manevi destek sunmayı ve bu anlamlı kararın sevincini birlikte yaşamayı amaçladığı belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Fatma Soydaş'ın tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiğini açıkladı.
Batman’da gerçekleştirilen operasyonda, gümrük mühürlü ve pamuk yüklü iki tır'da toplam 122 kilogram 662 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde zabıta ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde el konulan yaklaşık 5 ton bozuk, son kullanma tarihi geçmiş ve uygun koşullarda muhafaza edilmeyen ürün imha edildi.
Belçika'da haziran ayı sonunda etkili olan sıcak hava dalgası nedeniyle 27 Haziran, 21. yüzyılda en fazla can kaybının yaşandığı ikinci gün olarak kayıtlara geçti.