Güney Marmara'da bazı feribot seferleri yapılamayacak

Çanakkale Boğazı ile Adalar hatlarında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamada, bugün gerçekleştirilmesi planlanan bazı seferlerin iptal edildiği bildirildi.
Kuzey Ege'de yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
Narlı-Marmara hattında, hava koşullarının kötüleşmesi nedeniyle şu seferler iptal edildi.
Narlı’dan 16.15
Marmara’dan 17.30
Ayrıca, Kabatepe-Gökçeada hattındaki seferlerde ise değişiklikler yapıldı. Güncellenen sefer saatleri şöyle.
Gökçeada’dan. 07.00, 11.00, 15.00, 19.00
Kabatepe’den. 09.00, 13.00, 17.00
GESTAŞ, hava şartlarının seferlere etkisini sürdürmesi halinde ek iptaller yapılabileceğini belirtti ve yolculara dikkatli olmaları çağrısında bulundu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
'Suya Yön, Toprağa Can' projesi kapsamında Hekimhan ilçesi Hasançelebi Mahallesi'nde 4 bin metre, Aşağı Sazlıca Mahallesi'nde ise 2 bin 700 metre kapalı sulama sistemi yapımı gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, toplam 2 bin dekar araziyi, kapalı sistem sulama ile sulu tarıma kazandırdı.
Siirt Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine doğal gaz altyapısını genişletme çalışmalarına hız verdi. 40’tan fazla cadde ve sokakta yürütülecek projeyle, dar sokaklı mahallelere doğal gaz hattı ulaştırılarak daha temiz ve konforlu bir yaşam hedefleniyor.
Gazze'de yaklaşık iki yıldır tüm dünyanın gözleri önünde bir soykırımın yaşandığını, her gün onlarca Müslümanın sözde insani yardım dağıtım noktalarında, katledildiğine dikkat çeken Mavi Marmara Gazisi Mehmet Tunç, İslam ülkelerinin derhal harekete geçmeleri çağrısında bulundu.
Adıyaman ili sınırları içinde bulunan bütün ormanlık alanlara giriş ve çıkışların, 01 Temmuz 2025 tarihinden itibaren ikinci bir duyuruya kadar yasaklandığı duyuruldu.