Hakkari'de uyuşturucu operasyonu: 503 kilogram esrar ele geçirildi
Hakkari'de jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 503 kilogram esrar ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.
Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, 7'nci Hudut Alay Komutanlığı ve Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yaptığı belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenlendi.
Hakkari İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmaların ardından düzenlenen operasyonda 503 kilogram esrar ele geçirilirken, uyuşturucu satışı yaptığı değerlendirilen bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ağrı’da Vali Konağı Caddesi üzerinde panik yaratan şüpheli çanta, bomba imha uzmanları tarafından fünye ile kontrollü bir şekilde patlatıldı. Fünyeyle patlatılan çantanın içerisinden şahsi malzemeler çıktı.
Mardin'in Kızıltepe ve Midyat ilçelerinde çıkan saman ve ot yangınları ekiplerce söndürüldü.
Türkiye İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Suriye'nin başkenti Şam'da, Suriye İçişleri Bakanı Enes Hattab ile bir araya geldi.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Saray Mahallesi Rezerv Alanı'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.