Hakkında 24 yıl hapis cezası olan şahıs yakalandı

Mardin’de 18 adet suç kaydının olduğu ve toplam 24 yıl 9 ay 20 gün hapis cezası kesilmiş olan şahıs yakalandı.
Geçtiğimiz günlerde Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, kapıları kilitli bir aracın camı kırılarak hırsızlık gerçekleşti. Araçtan; kol saati, güneş gözlüğü gibi maddi değeri yüksek eşyaların dışında, araç sahibinin kimliği ve ehliyeti de çalındı. Mardin Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kamera kayıtlarının izlenmesiyle şüpheli tespit edilerek yakaladı.
Yakalanan şahsın 18 adet suç kaydının olduğu, uyuşturucu madde satışı, hırsızlık, konut dokunulmazlığının ihlali ve mala zarar verme suçlarından toplam 24 yıl 9 ay 20 gün hapis cezası ile arandığı belirlendi.
Şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Malatya'da TOKİ şantiyesinde çalışan işçi, asansör kurulumu yaptığı esnada boşluğa düşerek ağır yaralandı.
İzmir’de kuraklık ve azalan su kaynakları nedeniyle sürdürülen planlı su kesintisi uygulaması uzatıldı.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde 40 düzensiz göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından tarımsal sulama amaçlı çiftçilere 250 bin metre boru dağıtılmaya başlandı.