Hatay'da 3,9 büyüklüğünde deprem

Hatay'ın Erzin ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Hatay'ın Erzin ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
Deprem, yerin 12.33 kilometre derinliğinde kaydedildi.
Depremde ilk belirlemelere göre, herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.
HAMAS'ın Ağustos'un ilk haftası için belirlediği "Küresel Direniş Günü" çağrısına icabet eden Peygamber Sevdalıları Vakfı, düzenlediği basın açıklamasında yetkili makamlara "Artık zalime dur demenin vakti gelmedi mi?" sorusunu yöneltti.
Siyonist işgal rejiminin Gazze'de sürdürdüğü katliamlara sınırsız destek veren ABD, çok sayıda STK'nın birlikte düzenlediği yürüyüş ile protesto edildi.