Hatay'da tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi: 25 yaralı
Hatay'ın Belen ilçesinde, tarım işçilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 25 kişi yaralandı.
Kaza, Antakya-İskenderun kara yolunun Kıcı Mahallesi mevkisinde meydana geldi.
Yoğun yağış sonrası kayganlaşan yolda, M.K. yönetimindeki 80 ABE 159 plakalı midibüs kontrolden çıkarak takla attı.
Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Araçta bulunan 26 tarım işçisinden 25'i yaralandı.
Yaralılar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarıldıktan sonra sağlık ekiplerine teslim edildi ve çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Sürücü M.K. gözaltına alındı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Pendik'te düzenlenen "Niyet Ettim Örtünmeye Emrin Başım Üstüne" programında konuşan Peygamber Sevdalıları onursal Başkanı Mehmet Göktaş, " Dünyada en önemli savaş, terbiyeliler ile terbiyesizler, nikâhlılar ile nikâhsızlar, yuvalılar ile yuvasızlar arasında verilen savaştır. Dünyada verilen en önemli savaş edep ve hayânın savaşıdır." dedi.
İstanbul'un Büyükçekmece ve Bağcılar ilçelerinde iki kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili aranan 3 şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu Edirne'de gözaltına alındı.
Kırıkkale’de uyuşturucu madde satışına yönelik yürütülen iki ayrı çalışmada 2 bin 420 sentetik uyuşturucu hap, 1,35 gram metamfetamin ve uyuşturucu kullanımına yarayan 2 aparat ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.
İzmir'in Bornova ilçesinde, drift atan otomobil sürücüsü M.F.A. gözaltına alındı. M.F.A. trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan 140 bin TL idari para cezası verildi.