Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan "Vergi affı" ve "Yapılandırma" iddialarına yalanlama

Bazı basın yayın organlarında yer alan vergi affı ve yeniden yapılandırma paketi haberlerine Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yalanlandı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, son günlerde kamuoyunda gündeme gelen "vergi affı" ve "yeniden yapılandırma paketi" iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, bazı yayın organlarında yer alan haberlerin masa başında uydurulduğu ifade edilerek, şu ifadelere yer verildi:
"Bakanlık olarak bu konuda herhangi bir çalışmamız bulunmamaktadır. Söz konusu haber, tamamen asılsız ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik bir içerikten ibarettir."
Açıklamada ayrıca, vatandaşların yalnızca resmi kaynaklardan yapılan duyurulara itibar etmeleri gerektiği vurgulandı.
Geniş kapsamlı bir vergi affı çıkarılacağı, vergi borçlarının yeniden yapılandırılacağı, yeni bir ödeme kolaylığı paketinin açıklanacağı gibi iddialar yalanlandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Leman dergisinin Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'i (Sallallahu Aleyhi Vesellem) hedef alan karikatürüne sert tepki gösterdi.
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte hava sıcaklıklarının artması, birçok bölgede orman yangınlarını da beraberinde getirdi.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.s) ve Hz. Musa (a.s.)’ya yönelik karikatürle yapılan saygısızlığı lanetledi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Peygamber Efendimiz (S.A.V) hakkında hakaret içerikli karikatür çizen şahsın gözaltına alındığını belirtti.