İngiltere uyruklu 4 YTS sınır dışı edildi
İçişleri Bakanlığı, İngiltere uyruklu 4 DAİŞ mensubunun ülkelerine sınır dışı edildiğini bildirdi.
Bakanlığın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
"Yabancı Terörist Savaşçıların (YTS) ülkelerine iadelerine devam edilmektedir. Bu kapsamda 4 Birleşik Krallık (İngiltere) uyruklu YTS ülkelerine sınır dışı edilmiştir." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mart ayı, işgalci siyonistlerin Gazze'de ateşkesi bozarak başlattığı ve binin üzerinde şehide yol açan şiddetli saldırılarla, Ramazan'ın başlangıcı ve Türkmenistan'dan gelen doğal gazın Türkiye'ye ulaşması gibi gelişmelere sahne oldu. İç politikada ise HÜDA PAR'ın eğitim eleştirileri ve Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanması öne çıktı.
HÜDA PAR Aile Başkanlığı tarafından Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde düzenlenen "Son Kale Aile" konulu konferans, yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 21 Aralık 1963’te yaşanan "Kanlı Noel" olaylarına ilişkin bir açıklama yayımladı.
TBMM Genel Kurulu'nda, Libya'ya asker gönderilmesi için verilen iznin süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi görüşülecek, kamuoyunda "11. Yargı Paketi" olarak bilinen Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ele alınacak.