HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir'den CHP'li Tarsus Belediyesine tepki
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Tarsus Belediyesince sahnelenen tiyatronun halkın inancına direkt bir saldırı olduğunu belirtti.
HÜDA PAR Milletvekili Demir, merkez ve kırsal mahallelerde oynattığı oyunla hem cinsel içerikli hem de İslami tesettürü aşağılayan sahneleri sergileyerek halkın ahlaki değerlerini yozlaştıran CHP'li Tarsus Belediyesine tepki gösterdi.
Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tarsus Belediyesinin her gün sahnelediği "Yıldızlar altında yaz eğlencesi' isimli tiyatro bir utançtır. Değerlerimize ve halkın inancına direk bir saldırıdır. Buna izin veren yetkililer de en az onlar kadar suçludur. CHP zihniyeti kanserli bir ur haline gelmiştir." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Trabzon'da dün denizde bulunan cesedin, Giresun'da selde kaybolan M.A'ya ait olduğu belirlendi.
Kırıkkale'de haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 4 kişi, polis ekiplerince yakalandı
Antalya'da tramvayda cüzdan hırsızlığı yapan yabancı uyruklu 2 şüpheli tutuklandı.
Afyonkarahisar'da kara yoluna dökülen boyalar nedeniyle çevre kirliliğine neden olduğu belirlenen iki firmaya toplam 20 milyon 980 bin 602 lira idari yaptırım uygulandı.