Hür Gençlik, Şırnak’ta madde bağımlılığına karşı broşür dağıttı

HÜDA PAR Şırnak İl Gençlik Kolları, Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Günü dolayısıyla toplumda farkındalık oluşturmak için trafik ışıklarında "Bağımlı Olma Hür Ol" temalı el broşürleri dağıttı.
HÜDA PAR, uyuşturucuyla mücadeleye dikkat çekmek için Şırnak Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Kızılkaya ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Ertaş ve parti üyeleri ile birlikte 26 Haziran Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Günü dolayısıyla farkındalık etkinliği düzenledi.
Şırnak şehir merkezinde trafik ışıklarında gerçekleştirilen etkinlikte gençler, sürücülere ve yayalara bilgilendirici broşürler dağıtarak, uyuşturucunun fert ve toplum üzerindeki yıkıcı etkilerine dikkat çekti.
Aynı zamanda açılan pankartlarla halkın bilinçlendirilmesi hedeflendi.
Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Kızılkaya, yaptığı açıklamada, gençliğin en büyük tehditlerinden biri olan uyuşturucuyla mücadelenin sadece bir gün değil, her gün sürdürülmesi gerektiğini vurgulayarak, “Gençliğimizi korumak, geleceğimizi korumaktır. Uyuşturucuya karşı hep birlikte bilinçli bir duruş sergilemeliyiz. Uyuşturucu sadece kişiyi değil, tüm toplumu zehirlemektedir. Gençliği tehdit eden bu harama karşı bilinç oluşturmak ve farkındalık kazandırmak için sahadayız. Genç kardeşlerimizi bilinçlendirmek ve onlara sahip çıkmak, hepimizin ortak sorumluluğudur.” dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyarbakır Memursen TOKİ'de bir dairede klimanın patlaması sonucu çıkan yangında 4 kişi yaralandı.
Siirt Valiliği, kırsal kesimde ulaşım sorununu çözmek amacıyla 29 köyü şehre bağlayan bir güzergahı sıcak asfaltla yeniledi.
Türkiye genelinde, yangın riski taşıyan meteorolojik şartlar nedeniyle 47 ilde ormanlara giriş yasaklandı.
Bursa’nın Gürsu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı. Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.