İpekyolu’nda seyir halindeyken alev alan TIR kullanılamaz hale geldi
Mardin’in Nusaybin ile Şırnak’ın Cizre ilçeleri arasındaki tarihi İpekyolu’nda seyir halinde ilerleyen TIR, henüz bilinmeyen bir sebeple alev aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği araç kullanılamaz hale geldi.
Olay, Nusaybin-Cizre karayolunu Balaban Mahallesi mevkiinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, İpekyolu’nda seyir halinde ilerleyen 73 ST 153 plakalı TIR’ın ön kısmı henüz bilinmeyen bir sebeple alev aldı.
Alevleri fark eden sürücü, TIR’ı yol kenarına çekerek itfaiye ekiplerine haber verdi.
Mardin Büyükşehir Belediyesine bağlı Nusaybin İtfaiyesinin müdahalesiyle TIR’da çıkan yangın söndürüldü.
Ön kısmı tamamen yanan TIR, kullanılmaz hale geldi.
Jandarma ekipleri olaya ilişkin inceleme başlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Aralık ayı, Gazze'de sembol isim Ebu Ubeyde'nin şehadetiyle sarsıldı. Türkiye'de HÜDA PAR, Kürt meselesine çözüm için "Malazgirt Ruhu"na dayalı bir rapor sunarken Suriye, yaptırımların kalkmasıyla yeni bir döneme girdi. İşgalci siyonistlerin Somaliland'ı tanıması, Libya askeri uçağının Türkiye'de düşmesi, Endonezya'daki doğal afetler, ayın diğer öne çıkan gündemleri oldu.
İstanbul’da yeni yılın ilk sabahı düzenlenecek Gazze yürüyüşü öncesinde Galata Kulesi’ne Filistin kefiyesi asıldı.
Âlimler ve Medreseler Birliği (İTTİHADUL ULEMA), işgalci rejim saldırılarında şehit olan Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde ve komutanları için taziye mesajı yayımladı. Açıklamada, verilen mücadelenin yalnızca bir toprak davası olmadığı, ümmetin izzeti, ilk kıble Mescid-i Aksa’yı koruma davası olduğu kaydedildi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye’nin enerji filosuna kattığı ikiz sondaj gemilerinin isimlerini açıkladı.