Irmağa düşen şahıs hayatını kaybetti

Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan Berdan Nehrine düşen bir kişinin cansız bedeni dalgıçlar tarafından bulundu.
Alınan bilgilere göre, 30 yaşlarındaki Birol Aydın isimli genç iddiaya göre Tarsus'un Kulak Mahallesinden geçen Berdan nehrinin kenarında bulunan kayalıklar üzerinde balık tutarken bir anda dengesini kaybederek ırmağa düştü. Güçlü akıntının içinde çırpınan Aydın gözden kayboldu.
Ailesinin uzun süre Aydın'dan haber alamaması üzerine, durum güvenlik güçlerine haber verildi.
Birol Aydın'ın son olarak görüldüğü bölgede çalışma başlatan ekipler, gencin ırmağa düşme ihtimalini değerlendirerek olay yerine Mersin Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı dalgıç polisleri çağrıldı.
Uzun aramalar sonucunda Birol Aydın'ın cesedi nehirde bulunurken, ailesi olay yerinde sinir krizleri geçirdi.
Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Birol Aydın'ın cenazesi önce Tarsus Devlet Hastanesine daha sonra otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da borç nedeniyle çok sayıda caminin elektriği kesildi. Nur Camii cemaati, sıcakların artmasıyla birlikte ibadetlerin zorlaşacağını belirterek yetkililere çağrıda bulundu.
Kırmızı Bültenle uluslararası seviyede aranan Ş.Ç. Almanya'da ve Ö.A. Kosova'da, Ulusal seviyede aranan M.G. ve S.E.Ö. isimli şahıslar Gürcistan’da yakalanıp Türkiye'ye iade edildi.
Diyanet-Sen, gündüz kuşağı televizyon programlarında artan şiddet, istismar ve çarpık ilişki temalarına karşı 81 ilde eş zamanlı açıklama yaptı. Batman'daki açıklamada, aile yapısının ciddi tehdit altında olduğu belirtilerek, bu yayınların acilen durdurulması çağrısı yapıldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Türkiye’nin iyi-kötü hiçbir anında; yerli ve milli duruşu ortaya koyamayan bu muhalefete rağmen; milletimizle birlikte hem deprem bölgemizi aslanlar gibi yeniden ayağa kaldıracak; hem de tüm gayretimizle 81 ilimizi afetlere hazırlayacağız." dedi.