İşçileri taşıyan minibüs takla attı: 14 yaralı

Niğde’de tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 4'ü ağır 14 kişi yaralandı.
Tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4'ü ağır 14 işçi yaralandı.
Kaza, Niğde-Çamardı Karayolu'nun meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 01 MA 3159 plakalı minibüs, kontrolden çıkarak takla attı.
Kazada ilk belirlemelere göre, 4'ü ağır 14 işçi yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı karikatür çizimle hedef alarak hakaret eden Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir, uçakta gözaltına alındı.
Ankara il genelinde 15 Temmuz 2025 tarihine kadar beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının 38 derece civarında olacağı tahmin ediyor.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümünde bir mesaj yayımladı.
PKK'nın silah bırakması kapsamında ilk aşama olarak bir grup örgüt elemanının Irak’ın Süleymaniye kentinde silahlarını ateşe verdiği bildirildi.