İstanbul İSTOÇ'taki yangın kontrol altına alınırken 17 dükkan zarar gördü

İstanbul Bağcılar'da bulunan İSTOÇ Ticaret Merkezinde çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınırken 17 iş yeri zarar gördü.
İstanbul’daki İSTOÇ Ticaret merkezinde plastik ürünler satan bir dükkânda başlayan yangın bitişiğindeki iş yerlerine de sıçradı. Daha sonra yayılan yangın, müdahaleyle söndürülürken soğutma çalışmaları devam ediyor.
Gazetecilere açıklamalarda bulunan İstanbul Valisi Davut Gül’ün açıklamasına göre, 17 dükkân zarar gördü. Bazı dükkanlar tamamen yanarken bazılarında da kısmen zarar meydana geldi. 7 binin üzerinde işyerinin olduğu bir yerde faciadan dönüldü. (İLKHA)
Geçmiş olsun,
— Davut GÜL (@gul_davut) September 2, 2025
Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz.
Rabbim beterinden saklasın. https://t.co/VuazdLihlo
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde, çeşitli suçlardan hakkında 28 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.
Yüksek Seçim Kurulu, CHP'nin, İstanbul'da bazı ilçe seçim kurullarının kongrelerini iptal eden mahkeme kararlarına karşı tam kanunsuzluk başvurusunu görüşmek üzere yarın 14.30'da toplanacak.
İkra Eğitim Derneği Memur-Sen TOKİ Temsilciliği, "Kur’an’ın Yolundayım, Gazze’nin Yanındayım" temalı etkinliği, öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.
Karabük'ün Eflani ilçesinde, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.