İzmir’de pikabın çarptığı bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti
İzmir’in Ödemiş ilçesinde pikabın çarptığı 65 yaşındaki bisiklet sürücüsü M.A., olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken pikap sürücüsü gözaltına alındı.
Ödemiş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, pikabın çarptığı 65 yaşındaki bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, A.M. yönetimindeki pikap, bisikletiyle seyir hâlinde olan M.A.’ya çarptı. Kazanın ardından haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.
Olay yerinde hayatını kaybetti
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, bisiklet sürücüsü M.A.’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden sürücünün cenazesi, olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından morga kaldırıldı.
Kazaya karışan pikabın sürücüsü gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Diyanet İşleri Başkanlığının “Saha Buluşmaları 2026: İstişare ve Gelişim” programında, din hizmetlerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ele alınırken sahadaki tecrübelerin ortak akılla hizmet stratejilerine dönüştürülmesi hedeflendi.
İklim değişikliği ve deniz seviyesindeki yükselişin kıyı kentlerine etkileri yeniden gündeme geldi. Önümüzdeki 100 yıllık süreçte deniz seviyesinin yükselmesi ve kıyı taşkınları açısından risk taşıdığı belirtilen 37 şehir arasında İzmir de yer aldı.