İzmir'de 3.5 büyüklüğünde deprem

İzmir'in Karaburun açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Denizi, İzmir Karaburun açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
Deprem, yerin 6.49 kilometre derinliğinde kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kent genelinde yapılan “Huzur İstanbul” uygulamasında 347’si aranan kişi olmak üzere toplam 830 kişi gözaltına alındı.
Meteoroloji, Dörtyol ve Payas'ta önümüzdeki iki saat boyunca etkili olması beklenen kuvvetli sağanak nedeniyle sel ve su baskını riskine karşı vatandaşları uyardı.
Jandarma ekipleri, 14 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda DAİŞ üyesi oldukları belirtilen 26 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonlarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.
Ülkenin kuzey, iç ve batı bölgelerinde yerel sağanak yağışlar beklenirken; Marmara, Kuzey Ege kıyıları ve Doğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli rüzgarlar etkili olacak.