Karbonmonoksit zehirlenmesi şüphesiyle 17 işçi hastaneye kaldırıldı
![Karbonmonoksit zehirlenmesi şüphesiyle 17 işçi hastaneye kaldırıldı Karbonmonoksit zehirlenmesi şüphesiyle 17 işçi hastaneye kaldırıldı](/img/NewsGallery/2025/2/11/441953/FeaturedImage/298a78af-d7fa-4c85-b252-8dd47e173c0a.webp)
Uşak'ta tekstil fabrikasında çalışan 17 işçi karbonmonoksit zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
Uşak Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tekstil fabrikasının dokuma bölümünde çalışan 17 işçide, mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma gibi şikâyetler görüldü.
112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verilmesi üzerine fabrikaya sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.
İşçiler, karbonmonoksit zehirlenmesi şüphesiyle Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
İşçilerden birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), sosyal medyada yayılan "Türkiye'de turistleri taşıyan yolcu gemisi battı" iddiasının gerçeği yansıtmadığını duyurdu.
Çorum'da polis ekiplerinin DAİŞ'e yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü tutuklandı, bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Meteoroloji ve AKOM tarafından yapılan uyarıların ardından bu sabah kuzey ilçelerde başlayan yoğun kar yağının ardından 9 ilçede eğitime ara verildi.
Mardin’de hakkında 31 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve çeşitli suçlardan aranan şahıs, yakalanarak cezaevine gönderildi.