Kasten öldürme suçundan araması bulunan şahıs yakalandı.

Gaziantep İslahiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından araması bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda bir kişi yakalandı.
Yakalanan şahıs hakkında emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "İslahiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce kasten öldürme suçundan hakkında 15 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalanmıştır." denildi.
Açıklamanın devamında "Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze'de yaklaşık iki yıldır tüm dünyanın gözleri önünde bir soykırımın yaşandığını, her gün onlarca Müslümanın sözde insani yardım dağıtım noktalarında, katledildiğine dikkat çeken Mavi Marmara Gazisi Mehmet Tunç, İslam ülkelerinin derhal harekete geçmeleri çağrısında bulundu.
Adıyaman ili sınırları içinde bulunan bütün ormanlık alanlara giriş ve çıkışların, 01 Temmuz 2025 tarihinden itibaren ikinci bir duyuruya kadar yasaklandığı duyuruldu.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
Edirne'de gençler ile bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Güzel ahlak gencin süsüdür. İnşallah, bu küçük yaşlarda hem Kur'an'dan hem Peygamber Efendimizin sünnetinden ilham alarak güzel ahlakla donanmış gençler yetiştirmeye çalışıyoruz." dedi.