Kâhta’da traktör devrildi: 1 yaralı

Freni boşalan traktör, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.Kazada 1 kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'ın Kâhta ilçesine bağlı Karadut Köyünde Nevzat Baygut (50) yönetimindeki traktör, tarladaki çalışmasından sonra eve dönerken, frenlerin boşalması sonucu sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ile yoldan çıkarak devrildi.
Traktörün altında kalan sürücü Nevzat Baygut ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerince Kâhta Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının yapılan ilk müdahalesinin ardından, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Yaralı Baygut’un hayati tehlikesinin devam ettiği kaza ile ilgili, Jandarma ekipleri soruşturma başlattı. (Ömer Faruk Aydın - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM’de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 11. toplantısına katılan İTTİHADUL ULEMA Başkan Yardımcısı Mehmet Beşir Şimşek, süreçle ilgili geçmişte yaşanan hataları ve tespitlerini paylaşması sırasında yaşanan sataşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
TBMM'de Terörsüz Türkiye süreci kapsamındaki Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 11. Toplantısına katılan İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Yardımcısı Mehmet Beşir Şimşek, Türkiye’nin; gelecek yüzyılı birlik ve kardeşlik temelinde inşa edebilmesinin yolunun Kürt Meselesi de dahil, bütün meselelerin hak, adalet ve kardeşlik temelinde çözümünden geçtiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işgalci başbakan Binyamin Netanyahu'nun Kudüs'ü hedef alan açıklamalarına ilişkin, "Şimdi birileri çıkıyor güya bize laf atıyor, tarih dersi vermeye çalışıyor. Oysa biz, bize sataşanların daha iki, üç nesil önce geldiği topraklarda yüzyıllar boyunca hüküm sürdük, tüm cihana nizam verdik, adaletin kılıcı olduk." dedi.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen geniş çaplı denetimlerde, çalıntı motosikletler ele geçirilirken çok sayıda araca da işlem yapıldı.