Kırmızı bültenle aranan DAİŞ üyesi yakalandı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından kırmızı bültenle araması bulunan DAiş üyesi yakalandı.
Valilikten yakalanan şahsı hakkında verilen bilgide, "Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı TEM ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce terör örgütlerinin ve işbirlikçilerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda; DEAŞ Silahlı Terör Örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen ve İnterpol üzerinden "kırmızı bülten" aranan M.M.M isimli yabancı uyruklu şahısın Oğuzeli ilçesinde olduğu tespit edilmiş yapılan şafak vakti operasyon ile yakalanmıştır." denildi.
Gözaltına alınan M.M.M. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında 107 düzensiz göçmen yakalandı, Seferihisar ilçesi açıklarında ise 30 düzensiz göçmen kurtarıldı.
Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan’ı bıçaklayarak öldüren Mustafa Can G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde, çeşitli suçlardan hakkında 28 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.
Yüksek Seçim Kurulu, CHP'nin, İstanbul'da bazı ilçe seçim kurullarının kongrelerini iptal eden mahkeme kararlarına karşı tam kanunsuzluk başvurusunu görüşmek üzere yarın 14.30'da toplanacak.