Kocaeli'de son 3 ay içerisinde gerçekleşen 20 hırsızlık olayı aydınlatıldı
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından Gebze, Dilovası, Çayırova, Darıca ve İzmit ilçelerinde son 3 ay içerisinde meydana gelen 20 adet plaka ve hırsızlık olaylarının failleri yakalandı.
Konuya ilişkin Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamada, "Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, son (3) ay içerisinde Gebze, Dilovası, Çayırova, Darıca ve İzmit ilçelerindeki Jandarma ve Polis sorumluluk bölgelerinde meydana gelen ve Faili Meçhul konumunda bulunan (20) adet plaka ve iş yerinden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren hırsızlık grubuna yönelik operasyon düzenlenmiştir." denildi.
Açıklamada, "İstanbul ilinde yapılan operasyon sonucunda, A.Y., Ö.G., R.Ç. ve K.G. isimli şüpheliler yakalanmış, hırsızlık olaylarında kullandıkları araç ele geçirilmiştir. Hırsızların çalmış oldukları malzemeleri sattıkları hurdacılar İstanbul'da tespit edilerek çalınan malzemeler bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir." ifadelerine yer verildi.
Açıklamanın devamında, gözaltına alınan şüphelilerin sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Katar, işgalci rejim ile Somaliland bölgesi arasında karşılıklı tanıma yönünde yapılan açıklamayı kesin bir dille reddetti.
İşgal basınına yansıyan bir rapora göre, Türkiye'nin Suriye'de attığı yeni askeri adımlar, siyonist rejimin hava saldırıları için kullandığı alanı daraltabilir. Radar konuşlandırmalarının bölgesel etkiler doğurabileceği belirtiliyor.
Ağustos ayı, Türkiye'de güvenlik ve sosyal politikaları öne çıkaran iç gelişmeler ile Filistin'de şiddetlenen insani dram ve bölgesel-diplomatik hareketliliğin iç içe geçtiği bir dönem oldu.
Libya Genelkurmay Başkanı Muhammed Ali el-Haddad'ı taşıyan uçağın kara kutu incelemesini Almanya teknik yetersizlik gerekçesiyle kabul etmedi. Türkiye ve Libya, sürecin tarafsız bir ülkede yürütülmesi konusunda İngiltere üzerinde uzlaştı.