Kocaeli'de silahlı yağma operasyonu: 5 şüpheli tutuklandı
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde market ve kuyumcuya yönelik silahlı tehdit ve yağma olaylarına karıştıkları belirlenen 5 şüpheli yakalanarak tutuklandı.
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 18 ve 20 Haziran tarihlerinde markete, 22 Haziran tarihinde ise kuyumcuya yönelik silahlı tehdit ve yağma olaylarına ilişkin yürütülen çalışmalar sonucunda 5 şüpheli yakalandı.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda M.A. (16), M.E.D. (17), F.A. (17), N.K.G. (19) ve F.H.G. (18) isimli şüphelilerin kimlikleri tespit edilerek 25 Haziran 2026 tarihinde Darıca ilçesinde gözaltına alındığı bildirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kandıra Cezaevi Müdürlüğü’ne teslim edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir ikamete düzenlenen narkotik operasyonunda sentetik kannabinoid ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
Milli Eğitim Bakanlığı, 2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla yayımladığı mesajda öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür ederek sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaz tatili temennisinde bulundu.
Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki hükümlü, jandarma ekiplerince düzenlenen çalışmalar kapsamında gözaltına alındı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Konya’da son günlerde hava sıcaklıkları 30 derece seviyelerine kadar yükselirken, kentte parçalı bulutlu ve açık hava etkili oldu.