Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki gişe faciasında 4 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Pendik’te, Kuzey Marmara Otoyolu üzerindeki gişelerde bekleyen tıra arkadan çarpan otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.
İstanbul’un Pendik ilçesinde Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti.
Kaza, Kurnaköy Gişeleri Ankara istikametinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, gişelerde bekleyen bir tıra, arkadan hızla gelen bir otomobil çarptı.
Çarpmanın şiddetiyle otomobil hurdaya dönerken, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobildeki 4 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kaza anı ise gişelerdeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde otomobilin fren yapmadan tıra çarptığı görüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, otoyolda bir süre trafik kontrollü olarak sağlandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Karabük'te düzenlenen operasyonda 26 parça tarihi eser ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 126 işçi, yedikleri tavuktan sonra rahatsızlanarak hastaneye başvurdu.
Malatya'da 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangında binanın içerisinde mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde otomobil ile karşı istikametten gelen cipin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.