Limanda 587 kilo esrar ele geçirildi

Mersin Limanı’nda bir konteynerde yapılan aramada 587 kilogram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, şüpheli görülen bir konteyneri tarama sistemine aldı.
Yapılan kontrollerde yoğunluk tespit edilmesi üzerine konteynerde detaylı inceleme gerçekleştirildi. Arama sonucu toplam 587 kilo esrar bulundu.
Yetkililer, ele geçirilen uyuşturucuya el konulduğunu ve konuyla ilgili adli işlemlerin başlatıldığını bildirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep'te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Bingöl-Elazığ kara yolunda iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 11 kişi yaralandı.
Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki ormanlık alanda başlayıp Eceabat ilçesine ulaşan yangın, 2. gününde devam ediyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının iç ve doğu bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde ise mevsim normalleri civarında seyredeceğini duyurdu.