Malatya'da korkutan odunluk ve bahçe yangını

Akçadağ ilçesinde meydana gelen odunluk ve bahçe yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki yerleşim yerlerine sıçramadan kontrol altına alındı.
Malatya'nın Akçadağ İlçesi Aydınlar Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı odunluk ve bahçe yangını meydana geldi.
Yangın, yerleşim alanlarına yakın bir noktada çıkması nedeniyle endişe oluşturdu.
Haber verilmesi üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri yangına, 5 araç ve 14 personel ile müdahale etti.
Ekiplerin müdahalesiyle yangın çevredeki ev ve ahırlara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürdü.
Yaralanın olmadığı olayda maddi hasar oluştu.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi ile ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji, Dörtyol ve Payas'ta önümüzdeki iki saat boyunca etkili olması beklenen kuvvetli sağanak nedeniyle sel ve su baskını riskine karşı vatandaşları uyardı.
Jandarma ekipleri, 14 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda DAİŞ üyesi oldukları belirtilen 26 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonlarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.
Ülkenin kuzey, iç ve batı bölgelerinde yerel sağanak yağışlar beklenirken; Marmara, Kuzey Ege kıyıları ve Doğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli rüzgarlar etkili olacak.
Bursa Orhangazi'de, hasta nakil ambulansı ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.