Malatya'da silahlı saldırı: 1 yaralı
Malatya'da 70 yaşındaki adam, silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olayın ardından kayıplara karışan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Olay, merkez Battalgazi ilçesi Büyük Mustafa Paşa Mahallesi'nde meydana geldi.
İddialara göre, Zapcıoğlu Caddesi üzerinde bulunan bir çay ocağında oturan M.D. (70) adlı şahıs, dışarından gelen sesler üzerine dışarıya çıktığı esnada silahlı saldırıya uğradı.
Açılan ateş sonucu sağ el ve sağ kalçasından sıyrık alan yaşlı adam, hafif yaralandı.
Saldırının ardından şüpheliler, olay yerinden kaçtı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı şahıs, ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.
Polis, olaya karıştıkları tespit edilen 3 şüphelinin kimliklerinin tespiti ve yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Büyükçekmece Adliyesi’ndeki adli emanet deposundan çalınan altınlarla ilgili soruşturma kapsamında, firari zimmet memuru Erdal T. ile bağlantılı olduğu değerlendirilen 10 kişi gözaltına alındı.
Afrika Strateji Araştırmaları Derneği (ASAD) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Hartum Forumu, "Sudan Savaşı'nın Karmaşıklıkları ve Çözüm Yolları: Siyasi Çerçeve ve Uluslararası Kesişimler" başlığı ile gerçekleştirildi.
Battalgazi Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında saha çalışmaları, sosyal etkinlikler, kültürel faaliyetler ve spor alanındaki başarılarla hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.
Macaristan Başbakanı Orban ve beraberindeki üst düzey heyet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine yarın Türkiye'ye gelecek.