Malatya'daki trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı

Malatya'da meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına kaydedildi.
Malatya Emniyet Müdürlüğü, kentin farklı bulvarlarında meydana gelen trafik kazalarının MOBESE kameraları tarafından kaydedilen görüntülerini paylaştı.
Mobese kameralarına yansıyan görüntülerde; trafik kazalarının birçoğunun kuralları ihlal etmekten kaynaklandığı görülürken aşırı hız sınırına ve kavşaklarda geçiş önceliğine uyulmadığı gözlendi.
Görüntülere yansıyan kazaların özellikle ışık ihlali, aşırı hız, kavşaklarda ani çıkış, dikkatsizlik ve sürücülerin trafik kurallarına uymamalarından kaynaklandığı görülüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir gelinlikçide çıkan yangın, çevredekilerin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Sivas’ın Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi. Kazada 15 kişi yaralandı.
Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, takla atan otomobildeki sürücü yaralandı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya-Gölbaşı-Narlı-Nurdağı demiryolu hattının yarın yeniden hizmete açılacağını duyurdu. 23,8 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen proje, bölgenin lojistik bağlantılarını güçlendirerek dış ticarete yeni bir ivme kazandıracak.