Mardin’de dolu yağışı etkili oldu

Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde dolu yağışı nedeniyle ulaşım aksadı, su birikintileri oluştu.
Mardin merkez Artuklu ilçesinde başlayan dolu yağışı, yaşamı olumsuz etkiledi.
İlçede etkili olan dolu yağışı nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.
Sürücüler trafikte ilerlemekte, yayalar ise yürümekte güçlük çekti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Darende ilçesinde doğanın şifa kaynağı olarak bilinen sarı kantaron bitkisi, vatandaşlar tarafından dağ yamaçlarından toplanmaya başlandı.
Elazığ’ın Palu ilçesinde bu yıl yağışların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, üreticilerin yüzünü güldürdü.
Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin refüje çarparak ters dönmesi sonucu 3 kişi yaralandı.
Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde bir aracın direğe çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı.