MEB'den Şanlıurfa'da "deprem" ziyaretleri
![MEB'den Şanlıurfa'da "deprem" ziyaretleri MEB'den Şanlıurfa'da "deprem" ziyaretleri](/img/NewsGallery/2025/2/7/441373/FeaturedImage/e552baea-c387-4678-92f0-01376f3127f7.webp)
Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bülent Çiftçi ve Mesleki Gelişim ve Eğitim Daire Başkanı Kadir Kaplan, 6 Şubat depreminin yıl dönümü dolayısıyla Şanlıurfa'da çeşitli temaslarda bulundu.
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'nun eşlik ettiği programda, Hilvan El Cezeri Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ve Şair Nabi Anadolu Lisesi ziyaret edilerek okulların durumu yerinde incelendi.
Ziyaret kapsamında okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerle görüşmeler gerçekleştirilerek eğitim-öğretim süreçleri ve afet sonrası yürütülen çalışmalar değerlendirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Merkez Yeşilyurt ilçesinde yapılan çalışmalarda, 131 adet sikke, 23 adet küpe, yüzük ve kolye ucundan oluşan tarihi eserler ele geçirildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan bu haftaki cuma hutbesinin konusu, Allah'ın kullarına bahşettiği dil azasının önemi olarak belirlendi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, suç gelirlerini akladıkları tespit edilen 40 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi.
Millî Savunma Bakanlığı, "Irak'ın kuzeyindeki Asos ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 8 PKK'lının hava harekâtı ile etkisiz hale getirildiğini" açıkladı.