Motosiklet kazası güvenlik kameralarına yansıdı

Diyarbakır Bağlar'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı trafik kazası anı çevrede bulunan işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza, Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Ahmet Kaya Caddesinde saat 9.30 sıralarında meydana geldi.
Çevredeki işyerinin güvenlik kamerasının kayıt altında olduğu esnada cadde üzerinde seyir halinde olan bir araç ile henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen motosiklet çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle refüjden kaldırıma savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı sürücü, hastaneye kaldırıldı.
Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün yaralanma anı güvenlik kameralarınca an be an kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yaz aylarında artan boğulma vakalarının önüne geçmek isteyen DSİ, Batman Baraj Gölü ve sulama kanallarında kapsamlı bir bilinçlendirme kampanyası başlattı. Vatandaşların can güvenliği için uyarı levhaları yerleştirildi, riskli bölgeler işaretlendi.
Çukurova Uluslararası Öğrenci Derneği’nin (ÇUDER) düzenlediği “Kuşlar Sılaya Dönüyor” temalı 2025 Yılı Mezuniyet Programında, farklı coğrafyalardan gelen öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, koruyucu ailelerin önemine dikkat çekerek “Güçlü bir gelecek, güçlü ailelerle mümkün” vurgusu yaptı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir, Bilecik ve Hatay'da çıkan orman yangınlarına ilişkin sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.