MSB: Gürcistan'da düşen uçakta 20 personel vardı
Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelmek için havalanan askeri kargo uçağı, Gürcistan'da düştü. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, düşen uçakta 20 personelin bulunduğu belirtildi.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelmek için havalanan C130 kargo uçağının Gürcistan'da düştüğünü belirterek, "Azerbaycan'dan ülkemize gelmek üzere havalanan bir C130 kargo uçağımız Gürcistan'da düşmüştür. Arama kurtarma çalışmalarına Gürcistan makamları ile koordineli olarak başlanmıştır. Düşen uçağımızda uçuş ekibi ile birlikte 20 personelimiz bulunuyordu. Arama kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" açıklamasını yaptı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 9 kişi yaralandı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit ve tağşiş ürünlerle ilgili yayımladığı güncel listede, bazı gıdalarda insan sağlığını tehdit eden maddeler tespit edildiğini duyurdu.
Şanlıurfa’nın Halfeti, Suruç ve Bozova ilçelerinde düğünlerde havaya ateş ettiği tespit edilen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.