Nevşehir'de tarihi eser operasyonu: 1 gözaltı

Nevşehir'de bir araçta tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 157 sikke ve obje ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphe üzerine bir araçta arama yaptı.
Yapılan aramada, tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 107 sikke, 20 figürlü obje, 8 çivi, 8 yüzük, 6 küpe, 3 mühür, 3 minyatür ok ucu ile birer kolye ve balta ucu ele geçirildi.
Olayla ilglii 1 kişi gözaltına alındı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mardin’in Nusaybin ilçesi, uluslararası İpekyolu üzerinde seyir halindeki akaryakıt yüklü bir tanker alev alarak yandı.
Mardin’in Artuklu ilçesinde beton mikseri ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti. İTTİHADUL ULEMA çalışanlarından N. S.’in cenazesi, dualarla defnedildi.
Siirt’te "Aile Yılı" kapsamında, aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesine yönelik stratejilerin ele alındığı geniş katılımlı bir çalıştay düzenlendi.