Nusaybin’de polise çarpan sürücü tutuklandı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde “dur” ihtarına uymayarak bir polis memuruna çarpan R.U. ve kaçmasına yardım eden iki kişi yakalanarak tutuklandı.
Nusaybin’de kontrol noktasında “dur” ihtarına uymayan bir sürücü, aracını polis memurunun üzerine sürerek çarptıktan sonra kaçtı.
Olay, dün öğle saatlerinde Nusaybin ilçesinde polis kontrol noktasında meydana geldi.
Kontrol noktasında şüpheli görülen bir araç durdurulmak istendi. Ancak sürücü R.U, polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayarak hızla kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine aynı güzergâhta görevli polis memuru yolu kapatmak için kapan sistemi kullandı.
Fakat R.U, aracını polis memurunun üzerine sürdü ve çarparak kaçmaya devam etti.
Çarpma sonucu yaralanan polis memuru, olay yerine sevk edilen ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan memurun hayati tehlikesinin bulunmadığı ve genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
R.U. ve İ.İ, Nusaybin ilçe merkezinde E.A’ya ait bir araçla kaçmaya çalışırken yakalandı. R.U’nun aracında yapılan aramada yüklü miktarda gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yağışların; Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Gaziantep'in batısı ve Kilis'te yerel kuvvetli olması bekleniyor.
AFAD, Ege Denizi’nde saat 02.30’da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
Merkez Yeşilyurt ilçesinde, tır ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı.