Öğrenci servisi devrildi: 7 yaralı

İstanbul Eyüpsultan'da öğrenci servisinin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.
Eyüpsultan'da bir öğrenci sevisi elektrik direğine çaptıktan sonra devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 7 öğrenci yaralandı.
Kaza akşam saatlerinde Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 34 NC 7767 plakalı servis minibüsü, yokuş yukarı çıktığı sırada kayarak elektrik direğine çarparak devrildi.
Kazada 7 öğrenci yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralı öğrencilerin hayati tehlikesi bulunmazken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa'nın Kestel ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kayseri’de düzenlediği basın toplantısında yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, “Milletin taleplerini, beklentilerini karşılayacak bir anayasayı bu millete kazandıralım istiyoruz.” dedi.
AFAD, "Konteyner talep etmeyen ve kendi imkanlarıyla barınmak isteyen afetzede vatandaşlarımıza hane başına 162 bin TL; konteyner talep eden vatandaşlarımıza hane başına 72 bin TL nakdi yardım yapılacaktır." açıklamasını yaptı.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı.