Öğrencilere gazetecilik semineri verildi

Elazığ'da İletişim Fakültesi öğrencilerine gazeteciliğin geleceği semineri verildi.
Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine gazeteciliğin geleceği semineri verildi. Üniversite yönetimin daveti üzerine seminere konuşmacı olarak Gazeteci Yazar Mustafa Canbey katıldı.
İletişim Fakültesi'nde düzenlenen gazeteciliğin geleceği seminerine konuşmacı olarak Gazeteci Yazar Mustafa Canbey katıldı. Seminere Fırat üniversitesi rektörü Kutbeddin Demirdağ iletişim fakültesi hocaları ve birçok öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Program Üniversite Rektörü Kutbeddin Demirdağ'ın yaptığı konuşma ile başladı. Gelecekte gazeteciliğin sorunlarının neler olacağının üstünde duruldu. Teknolojinin bu hızlı gelişiminin gelecekte gazetelerin yok olma ihtimalini ortaya çıkardığını ifade etti.
Gazeteciliğin sorunlarını slayt gösterimi eşliğinde anlatan Canbey gazeteciliğin ulusal sorunlarına da değindi. Program sonunda öğrencilerin soruları cevaplandı. ( Ebubekir Yavuz- İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö