Olumsuz hava nedeniyle BUDO’da sefer iptalleri
BUDO, fırtına ve dalga yüksekliği sebebiyle bugün yapılması planlanan 8 seferi iptal etti.
Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşullarının etkisiyle bazı seferlerin gerçekleştirilemeyeceğini duyurdu.
Kurumun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Mudanya–Eminönü/Sirkeci hattındaki 07.00 ve 09.30 seferleri ile Eminönü/Sirkeci–Mudanya yönündeki 08.00 ve 11.30 seferleri iptal edildi.
Ayrıca Mudanya–Armutlu (İhlas) hattında 09.30, Armutlu–Eminönü/Sirkeci yönünde 10.00, Eminönü/Sirkeci–Armutlu hattında 11.30 ve Armutlu–Mudanya yönünde 12.55’te yapılması planlanan seferlerin de hava şartları nedeniyle gerçekleştirilemeyeceği bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ankara merkezli 9 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, FETÖ’nün Kara Kuvvetleri Komutanlığı içindeki mahrem yapılanmasıyla irtibatlı olduğu belirlenen 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
‘Dahilde İşleme Rejimi’ni suistimal ederek tonlarca altın ve gümüş üzerinden usulsüz işlem yaptığı, sahte belgeler düzenlediği ve yaklaşık 100 milyar lira kamu zararına neden olduğu iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da geçen hafta düzenlenen operasyonlarda 560 kilograma yakın uyuşturucu madde ile 1,4 milyon hapın ele geçirildiğini, 9 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Rüzgârın; Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.