Ömer Çelik: Katz’a, Ribbentrop’un iyi bir örnek olmadığını hatırlatıyoruz
Siyonist rejim sözde Dışişleri Bakanı Israel Katz'a tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "israil Dışişleri Bakanı Katz’ın, Hitler’in Dışişleri Bakanı Ribbentrop’u örnek aldığı görülüyor" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarda bulunan siyonist rejim sözde Dışişleri Bakanı Katz'a, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tepki gösterdi.
Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"israil Dışişleri Bakanı Katz, insanlık değerlerini ve barışı savunan Cumhurbaşkanımıza yönelik kullandığı ifadelerle haddini aştığı gibi tam bir Nazi olduğunu ortaya koymuştur. Cumhurbaşkanımıza dönük bu saldırılar, insanlık değerlerine, vicdanına ve haysiyetine düşman olanların saldırılarıdır.
israil Dışişleri Bakanı Katz’ın, Hitler’in Dışişleri Bakanı Ribbentrop’u örnek aldığı görülüyor. Hitler’in Dışişleri Bakanı Ribbentrop, 'kasıtlı bir şekilde savaş çıkarmak, savaş suçları ve insanlığa karşı suçları planlamak ve barışa karşı suç işlemek'ten yargılanmıştı. Katz’a, Ribbentrop’un iyi bir örnek olmadığını hatırlatıyoruz; insanlığa karşı beraberce suç işlediği şebeke er ya da geç yargılanacaktır…
israil Dışişleri Bakanı, Nazilerin günümüzdeki temsilcisi olan bir katliam makinesinin dişlisinden ibarettir. israilin Nazi kafalı Dışişleri Bakanının ve benzerlerinin Cumhurbaşkanımıza sürekli saldırması, Cumhurbaşkanımızın insanlık değerleri ve vicdanı adına takip ettiği siyasetten rahatsız oldukları içindir. Ne yaparlarsa yapsınlar ait oldukları hükümetin caniliğini ve soykırımcı siyasetlerini ört bas edemeyecekler.
İsmini katliamlarla, soykırımla, cinayetlerle ve Nazilerle yan yana yazdıran bu katliam makinesinin mensupları, hukuk önünde mutlaka hesap verecek. Cumhurbaşkanımız bugünlere nice zalimlerin tehditlerini bertaraf ederek geldi, bundan sonra da insanlık ve hakikat adına takip ettiği siyasi duruşuyla, çağdaş Nazilerin tehditlerini tarihin çöplüğüne gönderecektir."
İsrail Dışişleri Bakanı Katz, insanlık değerlerini ve barışı savunan Cumhurbaşkanımıza yönelik kullandığı ifadelerle haddini aştığı gibi tam bir Nazi olduğunu ortaya koymuştur. Cumhurbaşkanımıza dönük bu saldırılar, insanlık değerlerine, vicdanına ve haysiyetine düşman olanların… pic.twitter.com/hKssacOOot
— Ömer Çelik (@omerrcelik) July 29, 2024
(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Öğrencilerin özellikle soğuk iklim koşullarında kampüs yaşamını desteklemek amacıyla Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde (AİÇÜ), İbrahim Çeçen Vakfı'nın destekleriyle hazırlanan proje kapsamında yeni bir sosyal proje hayata geçirildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Ataşehir’de trafikte tartıştığı kadın sürücüye hakaret ederek aracına zarar veren T.T.’nin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.
Ağrı'da, vatandaşların şaşkın bakışları arasında gün ortasında şehir merkezine yakın olduğu düşünülen bir noktada dev bir domuz sürüsü görüntülendi.
Gerçekleştirilen uygulamada 1915 şahıs ve 964 araç kontrol edilirken, 95 aranan şahıs yakalandı; ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.