Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.
Kaza, Tunceli-Çemişgezek kara yolu Payamdüzü köyü Hoşirik mevkiinde meydana geldi.
Otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, ambulanslarla Çemişgezek Devlet Hastanesi'ne, ardından Elazığ'daki hastanelere sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; iç ve doğu kesimlerde mevsim normalleri altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, bugün batı kesimlerden başlayarak artacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.
Bingöl’ün Genç ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen devriye faaliyetleri kapsamında, aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi.
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttükleri operasyonda, 5 bin 947 kök kenevir ele geçirildi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ülke genelinde etkili olan orman yangınlarına ilişkin açıklama yaptı. İzmir, Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Çanakkale ve Kahramanmaraş'taki yangınların kontrol altına alındığını belirten Yumaklı, Hatay Dörtyol, Manisa Saruhanlı ve Muğla Milas'taki müdahalelerin sürdüğünü kaydetti.