Otomobilin çarptığı at metrelerce uçtu
Eskişehir'de bir otomobil başıboş gezen iki ata çarptı. Kazada bir at metrelerce uçtu.
Eskişehir'den Ankara'ya giden bir otomobil, başıboş dolaşan atlara çarptı. Kaza bir aracın kamera kayıtlarına an be an kaydedildi.
Edinilen bilgilere göre, Musa Özgül yönetimindeki 16 AAT 714 plakalı otomobil ile Eskişehir'den Ankara'ya giderken yolun karşısından aniden çıkan atlara çarptı. Diğer şeritten aniden çıkan 2 ata otomobilin çarpması sonucu yüzlerce kilogram ağırlığındaki atlardan biri metrecilerce uçtu.
Kazada, otomobil sürücüsü, eşi ve iki çocuğu yaralanırken her 2 atta telef oldu. Kaza nedeniyle çevre yolunda trafik, tek şeritten sağlanırken, kilometrelerce kuyruk oluştu.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR'ın Şanlıurfa'da organize ettiği "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nde konuşan panelistler önemli mesajlar verdi. Onlardan biri de Prof. Dr. Ziya Polat'tı. Polat, ahlak, zühd, cömertlik ve liderlik bağlamında Selahaddin-i Eyyubi'yi anlattı.
Gazze Âlimler Birliği Başkanı Dr. Mervan Ebu Asım, "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nde yaptığı konuşmada, işgalci rejimin Mescid-i Aksa üzerinden planlarına dikkat çekerek, "Karşımızda tek bir düşman bulunmaktadır. Hepimiz yekvücut ona karşı durmalıyız." dedi.
HÜDA PAR'ın Şanlıurfa'da düzenlediği "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nde konuşan Tunuslu Dr. Rıza Bukadi, dikkat çeken tespitlerde bulundu. Bukadi, "Selahaddin gerçekten ne yaptı?" sorusu üzerinden değerlendirmelerde bulundu.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı İshak Sağlam, Şanlıurfa'da düzenledikleri "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nin amacı hakkında İLKHA'ya değerlendirmelerde bulundu. Sağlam, "Amacımız sadece bir fetih ve zafer kutlaması değildir." dedi.