Peygamber Sevdalıları Mersin'de futbol turnuvası düzenledi
Peygamber Sevdalıları Mersin Derneği tarafından gerçekleştirilen organizasyonda gençler hem sportif rekabet yaşadı hem de kardeşlik ve dayanışma ortamında bir araya geldi.
Mersin'de Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen futbol turnuvası, final karşılaşmasıyla tamamlandı. Final müsabakasında Müslüman Kardeşler Takımı ile Mevlana Spor karşı karşıya gelirken, turnuvanın şampiyonu Müslüman Kardeşler Takımı oldu.
Yoğun katılımla gerçekleşen organizasyonda öğrencilerin aileleri de tribünlerde yer alarak heyecana ortak oldu. Turnuva boyunca dostluk, kardeşlik ve centilmenlik ön plana çıkarken, gençler hem spor yapma imkanı buldu hem de yeni arkadaşlıklar kurdu.
"Turnuva dolu dolu geçti"
Turnuvanın ardından konuşan Müslüman Kardeşler takımı kaptanı Cihad Emir Kaya, organizasyondan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:
"Çok mutluyum. Başlarda konuştuğum gibi Peygamber Sevdaları Platformu’na çok teşekkür ederiz. Çok mutlu olduk. Devamının gelmesini istiyoruz. Turnuvanın sonunda şampiyon olduk. Diğer arkadaşları da tebrik ederim. Turnuva dolu dolu geçti, mutluyduk. Hiç kavga falan olmadı. Toplamda 6-7 tane maç yaptık. Hepsinde galibiyet aldık ve şampiyon olduk. Turnuvanın devamının olmasını istiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.”
"Yeni arkadaşlıklar edindik"
Müslüman Kardeşler takım oyuncularından Muhammed Musab Yörük ise turnuvanın kendileri için güzel bir deneyim olduğunu ifade ederek şu sözleri kullandı:
"Ben 8. sınıf öğrencisiyim. Peygamber Sevdaları'nın düzenlediği bu turnuva çok güzel geçti. Güzel bir etkinlik oldu bizim için, çok güzel goller attık. Turnuvanın sonunda şampiyon olduk. Çok mutluyuz. Bu turnuvayı düzenleyenlere teşekkür ederiz. Yeni yeni arkadaşlar edindik, güzel bir arkadaş ortamı oluştu. Devamının gelmesini diliyoruz inşallah."
Turnuvaya katılan öğrenciler ve aileler de organizasyondan memnun olduklarını ifade ederek, gençleri sporla buluşturan benzer etkinliklerin artırılması gerektiğini dile getirdi.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Sivas'ta otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında motor arızası nedeniyle sürüklenen lastik bottaki 32 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
İhtiyaç sahiplerine yönelik birçok alanda yardım faaliyeti yürüten Bingöl Umut Kervanı Derneği, Kurban Bayramı’nda binlerce ailenin umudu oldu.
Bingöl-Erzurum kara yolunda hafif ticari aracın yola çıkan ata çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.