Sabiha Gökçen'deki uçak kazasında kaptan pilot tutuklandı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında pisten çıkan uçak kazasıyla ilgili yargılanan uçağın kaptan pilotu M.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
5 Şubat'ta pistten çıkarak 3 kişinin hayatını kaybettiği 180 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili bugün mahkemeye çıkarılan Pegasus Havayollarına ait yolcu uçağının kaptan pilotu M.A. tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilerek Anadolu Adalet Sarayına getirildi.
Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliği, M.A. hakkında "Taksirle birden fazla kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olmak" suçundan tutuklama kararı verdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yaşanan zincirleme trafik kazasında bir tırın üzerindeki konteynerin aracın üzerine düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
Dışişleri Bakanlığı, Suriye'yin güneyindeki Süveyda şehrindeki şiddet olaylarına dikkat çekerek buradaki durumun yönetim tarafından yerel düzeyde diyalog yoluyla en kısa sürede sona erdirilmesini ve güvenliğin tesis edilmesini umduklarını bildirdi.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İranlı mevkidaşı Aziz Nasirzade ile görüştü
İstanbul Pendik'teki İSKİ arıtma tesisinde yangın çıktı.