Sağlıksız gıda operasyonu: 49 şüpheli yakalandı
İnsan sağlığını tehlikeye düşürecek nitelikteki etken maddeler kullanılarak üretilen gıda ürünlerini piyasaya sürdüğü tespit edilen kişilere yönelik Ankara merkezli 10 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Ankara merkezli 10 ilde başlatılan operasyonlara ilişkin yazılı açıklamada bulunan Ankara Emniyet Müdürlüğü, operasyonlarda bir adet tabanca, tıbbi ilaç ve cinsel içerikli ürünlerin de ele geçirildiğini bildirdi.
Emniyet açıklamasında, şu ifadelere yer aldı:
"Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, 30 Kasım 2021 günü insan sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde etken maddeler kullanarak çikolata, kahve, macun benzeri gıda maddelerini ürettiği ve piyasaya sürdüğü tespit edilen 50 şahsa yönelik ilimiz merkezli 10 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, 49 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Operasyonda bir adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda cinsel içerikli ürün, tıbbi ilaç, cep telefonu aksesuarı ve yedek parçası ele geçirilmiştir." (İLKHA)
#Emniyet#KaçakçılıklaMücadele pic.twitter.com/MwDpESmnym
— Ankara Emniyet Müdürlüğü (@EmniyetAnkara) November 30, 2021
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR'ın Şanlıurfa'da organize ettiği "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nde konuşan panelistler önemli mesajlar verdi. Onlardan biri de Prof. Dr. Ziya Polat'tı. Polat, ahlak, zühd, cömertlik ve liderlik bağlamında Selahaddin-i Eyyubi'yi anlattı.
Gazze Âlimler Birliği Başkanı Dr. Mervan Ebu Asım, "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nde yaptığı konuşmada, işgalci rejimin Mescid-i Aksa üzerinden planlarına dikkat çekerek, "Karşımızda tek bir düşman bulunmaktadır. Hepimiz yekvücut ona karşı durmalıyız." dedi.
HÜDA PAR'ın Şanlıurfa'da düzenlediği "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nde konuşan Tunuslu Dr. Rıza Bukadi, dikkat çeken tespitlerde bulundu. Bukadi, "Selahaddin gerçekten ne yaptı?" sorusu üzerinden değerlendirmelerde bulundu.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı İshak Sağlam, Şanlıurfa'da düzenledikleri "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nin amacı hakkında İLKHA'ya değerlendirmelerde bulundu. Sağlam, "Amacımız sadece bir fetih ve zafer kutlaması değildir." dedi.