Şahinbey Belediyesi Mavikent’in çehresini değiştiriyor

Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi’nde yaptırılan Mavikent Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.
Dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için 5 bine yakın konut yaparak vatandaşların hayallerini gerçekleştiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent’i geliştirmeye devam ediyor.
Daha önce parklar, sosyal tesisler yapan Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne Mavikent Kültür ve Spor Merkezi’ni kazandırarak vatandaşlara yeni imkânlar sunmak istiyor.
“Mavikent’e bir tesis daha yapıyoruz”
Mavikent Mahallesi’ne modern bir tesis inşa edildiğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Mavikent Mahallemize yeni bir tesis daha kazandırıyoruz. Yaptığımız yeni tesisin alt katlarında tanzim satış mağazalarımız ve kırtasiye malzemeleri satan yerler olacak. Onun üzerinde hanım kardeşlerimiz için atölye yapacağız. Hanımlar burada part time çalışarak aile bütçelerine katkı sağlayabilecekler. Atölyenin üzerinde kapalı alanda spor yapmak isteyen bay-bayan kardeşlerimiz spor yapabilecekler. Bir üst katta gençlerimizin kitap okuyup, ders çalışabilmeleri için Millet Kıraathanesi yapıyoruz. Tesise gelenler için alt katta kapalı otoparkımız bulunuyor. Böylelikle Mavikent Mahallemiz büyümeye ve gelişmeye devam edecek.” dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çıkan orman yangını, kontrol altına alındı.
Türkiye Maden İşçileri Sendikası'nın (MADEN‑İŞ) Eti Maden'e bağlı şubelerindeki grev kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar uyarınca "milli güvenliği bozucu nitelikte" olduğu gerekçesiyle 60 gün süreyle ertelendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Masum çocuklar ya açlıktan ya da israil işgal güçlerinin silahlarından çıkan kurşunlardan dolayı can vermektedir. israilin açlığı özellikle Filistinlilere karşı bir silah olarak kullanması, bunların insanlıktan nasibini almadıklarının en açık göstergesidir." dedi.
Batman'da köy statüsündeki tarım arazilerine inşa edilen hobi evlerinin yıkımına başlandı. Kösetarla ve çevre köylerdeki vatandaşlar, yapıların kendi mülklerinde olduğunu belirterek Valiliğe tepki gösterdi.