Samsun'da 3,5 büyüklüğünde deprem

Samsun'un Lâdik ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Samsun’un Lâdik ilçesinde sabah saat 06.50’de 3,5 büyüklüğünde deprem yaşandı.
Deprem, 19,43 kilometre derinlikte kaydedildi.
Lâdik ve çevresinde hissedilen hafif sarsıntı, kısa süreli paniğe neden oldu.
Depremle ilgili olumsuzluk bildirilmedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'de yarın da devam edecek gök gürültülü sağanak nedeniyle vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısı yaptı.
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında, 10'u çocuk 24 düzensiz göçmen yakalandı.
Siirt’in Kurtalan ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Alzheimer hastası Ramazan Batur, 17 Eylül’de öğle saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, "Mollakasım mahallemizde hizmete sunduğumuz ve yaşadığımız depremin ardından yenileme ve bakım hizmetlerini yaptığımız Güneş Enerji Santralimiz ile belediyemize ait 850 abonenin enerji ihtiyacını karşılamaya devam ediyoruz." diye konuştu.