Şanlıurfa’da son bir haftalık uyuşturucuyla mücadele raporu paylaşıldı

Şanlıurfa’da son bir haftalık dönemde yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmalarında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 29 kişiden 23'ü tutuklandı.
Şanlıurfa Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün kamuoyuyla paylaştığı rapora göre, yapılan operasyonlarda 3.030 adet sentetik hap, 5 kilo 90 gram bonzai, 286 gram esrar, 123 gram metamfetamin, 22 gram eroin ve 1 gram skunk ele geçirildi.
Operasyonlar kapsamında 20’si sokak satıcısı olmak üzere toplam 29 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 23’ü, sokak satıcılarından ise 16’sı tutuklandı.
Valilikten yapılan açıklamada, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğü belirtilerek, halkın desteğiyle gençlerin zehir tacirlerinden korunması için çalışmaların aralıksız devam edeceği ifade edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çorum'un Sungurlu ilçesinde 3 aracın çarpıştığı trafik kazasında, 3 kişi yaralandı.
Muğla'nın Datça ilçesi açıklarındaki yelkenli teknede,28 düzensiz göçmen yakalandı.
Malatya'da iki grup arasında araç park etme nedeniyle çıkan kavgada, silahla vurulan 2 kişi yaralandı.
Mardin'in Artuklu ilçesinde motokuryenin, çarptığı kadın, hayatını kaybetti.