Şanlıurfa’da tır otomobile çarptı: 1 yaralı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi ile kent merkezi arasındaki karayolda meydana gelen trafik kazasında, tırın otomobile arkadan çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.
Kaza, Viranşehir-Şanlıurfa Karayolu üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, aynı yönde seyir halinde olan bir tır, önünde ilerleyen otomobile henüz belirlenemeyen bir nedenle arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan bir kişi hafif şekilde yaralandı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Yaralı şahıs, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.
Kaza nedeniyle karayolu bir süre trafiğe kapatılırken, oluşan uzun araç kuyruklarına karşı jandarma ekipleri güvenlik önlemleri alarak trafiği kontrollü şekilde yeniden ulaşıma açtı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Aile Fuarı kapsamında düzenlenen “Ailenin Geleceği: Fıtrat Düzeni” konulu konferansta konuşan Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan, "Bugün ailenin çökmesini sağlayan projeleri geliştirenler Amerika’da oturuyor. Postmodern dünyanın temelini atan aktörler, özellikle 'ailesiz bir dünya' tasarlıyor." dedi.
Adıyaman'da çeşitli suçlardan araması bulunan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar sonucu 6 kişi yakalandı.
Hac farizasını yerine getirdikten sonra yurda dönen Malatyalı hacılar, yakınları tarafından tekbir ve salavatlar eşliğinde karşılandı.
Mersin’de düzenlenen programda, 1992 yılında Diyarbakır’ın Silvan ilçesine bağlı Susa (Yolaç) köyünde şehit edilen 10 Müslüman rahmetle yâd edildi.