Depremde hasar gören Harran Devlet Hastanesinin kısa süre içerisinde yıkım işlemi başlayacak.
İl sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Harran Devlet Hastanesinin hasar gördüğünü belirterek hastanenin kısa süre içerisinde yıkımına başlanacağını ifade etti.
Solmaz, "Hastane olarak da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Harran İlçe Belediyesine devredilen gençlik ve kültür merkezine taşınarak burada hizmet vermeye devam etmektedir. Harran ilçemize yeni hastane yapılana kadar mevcut konumdaki hastanenin yapılan tadilat çalışmalarını yerinde inceledik. En kısa zamanda Harran ilçe halkımızın yeni hastanesine kavuşması için elimizden gelen çabayı göstererek halkımızın hizmetine sunmayı hedeflemekteyiz." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
MSB, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 2 PKK/YPG'linin öldürüldüğünü duyurdu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Sinop için "kuvvetli" kar uyarısında bulundu.
İstanbul’da suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Samsun’un Kavak ilçesinde yolcu otobüsü, park halindeki kamyona çarptı. Kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 16 yolcu yaralandı.