Şanlıurfa'da depremde hasar gören hastane yıkılacak
Depremde hasar gören Harran Devlet Hastanesinin kısa süre içerisinde yıkım işlemi başlayacak.
İl sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Harran Devlet Hastanesinin hasar gördüğünü belirterek hastanenin kısa süre içerisinde yıkımına başlanacağını ifade etti.
Solmaz, "Hastane olarak da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Harran İlçe Belediyesine devredilen gençlik ve kültür merkezine taşınarak burada hizmet vermeye devam etmektedir. Harran ilçemize yeni hastane yapılana kadar mevcut konumdaki hastanenin yapılan tadilat çalışmalarını yerinde inceledik. En kısa zamanda Harran ilçe halkımızın yeni hastanesine kavuşması için elimizden gelen çabayı göstererek halkımızın hizmetine sunmayı hedeflemekteyiz." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 18 milyon lira olan 839 gram A-M kimyasal maddesi ile 1 kilogram esrar ele geçirildi.
Antalya'da drift yaptığı belirlenen sürücüye idari para cezası uygulanırken, ehliyetine ve aracına 60 gün süreyle el konuldu.
İzmir'in Foça ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bulunan 27 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.
Kocaeli'de hırsızlık suçundan hakkında kesinleşmiş 22 yıl hapis cezası bulunan kişi yakalandı.