Şanlıurfa'da şap hastalığı tedbirleri artırıldı

Bozova Belediyesi, şap hastalığının yayılma riskine karşı Yaylak Hayvan Pazarı’nın geçici olarak kapatıldığını duyurdu.
Şanlıurfa’da şap hastalığının yayılma riski nedeniyle önlemler artırıldı.
Şanlıurfa’da şap hastalığı nedeniyle hayvan pazarı kapatıldı
Bozova Belediyesi, hastalığın kontrol altına alınması amacıyla Yaylak Hayvan Pazarı’nın ikinci bir duyuruya kadar kapalı kalacağını açıkladı.
Alınan tedbirler kapsamında yetkililer, vatandaşları hastalığa karşı duyarlı olmaya çağırarak, önlem alınan alanlara yönelik kurallara uyulması gerektiğini hatırlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde aniden bastıran şiddetli yağış, günlük hayatı olumsuz etkiledi.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından araması bulunan şahsıların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda bir kişi yakalandı.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sürecine giren gençlere uyarılarda bulunan Eğitim Danışmanı Hakkı Erol, tercih döneminin yalnızca üniversiteye yerleşme süreci değil, öğrencinin hayat yolculuğundaki en kritik virajlardan biri olduğunu vurguladı.
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 1 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.