Şanlıurfa'da trafik kazası: 1 ölü

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosikletli belediye personeli M.D. hayatını kaybetti.
Kaza, Birecik ilçesinde yaşandı.
Birecik Belediyesi’nde görevli M. D.’in kullandığı motosiklete, plakası tespit edilemeyen bir otomobil çarptı.
Kazada ağır yaralanan M. D., olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
M.D.'nin cenazesi, hastanedeki otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, sürücünün kimliğinin tespit edilmesi için çalışmalar sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kurban Bayramı namazını Büyük Ankara Camii’nde eda eden HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Gazze’de süren zulme dikkat çekerek “Bayrama buruk giriyoruz. Orada kurbanlık hayvanların değil, insanların kanı akıyor.” dedi.
Kurban Bayramı dolayısıyla Sabancı Merkez Camii’nde bayram namazını eda eden Adanalılar, namazın ardından İLKHA mikrofonuna konuşarak hem bayram sevincini paylaştı hem de Gazze’de yaşanan zulmün son bulması temennisinde bulundu.
Kurban Bayramı dolayısıyla kabir ziyareti yapan Diyarbakırlılar, kurban eti dağıtırken katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarını unutmayarak mezarı başında yad etti.
Kurban Bayramı namazını eda etmek için bir araya gelen Adıyamanlılar, İl Müftü Vekili Hilmi Benli tarafından verilen vaazı dinleyip yapılan dualara hep bir ağızdan amin dediler.