Seyhan’da otomobil sulama kanalına uçtu
Adana’nın Seyhan ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil sulama kanalına devrilirken ekipler kurtarma çalışması başlattı.
Adana’nın Seyhan ilçesinde, Şakirpaşa Mahallesi ile Gülbahçesi Mahallesi arasında bulunan sulama kanalına bir otomobil uçtu.
Olayın ardından bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, araçta bulunan kişilere ulaşmak için çalışma başlattı.
Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve kazanın nedenini belirlemek için inceleme devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücü ağır yaralandı.
Hatay’ın Erzin ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2’si ağır 7 kişi yaralandı.
Mersin Valisi Atilla Toros başkanlığında, il genelinde yürütülen güvenlik ve asayiş çalışmalarının ele alındığı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 27 Ekim’de meydana gelen deprem sonrası AFAD ve Balıkesir Valiliği koordinasyonunda kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yapıldı.